Bemutatkozunk

A magyar IO-Link Közösség 2018 tavaszán alakult meg azzal a céllal hogy a közösséget alkotó gyártók közösen népszerűsítsék az IO-Link technológiát.

Az IO-Link közösség tagjai ugyan a piacon gyakran egymás közvetlen konkurenseik, de egyben egyetértünk: Jól működő, stabil, könnyen használható és univerzális kommunikációt szeretnénk biztosítani az automatizálási eszközöknek.

Teljes körű automatizálási megoldások.
A Balluff az útmérésre, azonosításra, objektumfelismerésre és technológiai közegek felügyeletére szolgáló, kiváló minőségű érzékelők és rendszerek hatalmas választékát kínálja, emellett az ipari képfeldolgozáshoz is széleskörű portfóliót biztosít. Programunknak az átfogó tartozékkínálat mellett a nagy teljesítményű infrastruktúrához szükséges hálózati és csatlakozási technika rendkívül sokoldalú spektruma is része. Ezekre alapozva teljes körű automatizálási megoldásokat fejlesztünk, és lépésről lépésre elkísérjük a digitális világban.

Web: www.balluff.hu

A Beckhoff PC-alapú vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek, amelyek önállóan vagy rendszerbe integrálva precízen megvalósított vezérlőrendszerként működhetnek. A Beckhoff New Automation Technology filozófiája világszerte széles körben alkalmazott, sokoldalú automatizálási megoldásokat tesz lehetővé a CNC-vezérlésű gépektől az intelligens épületekben alkalmazott automatizálási eszközökig.
A vállalat nem csak alapvető technológiát biztosít az intelligens gyárak számára, hanem jövőbe mutató innovációival meghatározza az integrált ipar fejlődési trendjeit is. Az Ipar 4.0 alapjait a Beckhoff már 30 éve lefektette, és jelenleg is a legjobb megoldásokat kínálja a felhőalapú számítástechnikától a közösségi automatizálásig. A Beckhoff több mint 4350 magasan képzett munkatárssal 75 országban van jelen, és egyre erősödő jelenléte egyenletes terméktámogatást biztosít bárhol a világon.

Web: www.beckhoff.hu

A Lenze a gépgyártás vezető automatizálási vállalata. 70 éves tapasztalattal a hajtástechnikai megoldások területén a Lenze megbízható partner az ügyfelei számára. A portfolió méltán híres a kiemelkedő minőségű hajtóműves motorokról, frekvenciaváltókról, szervó motorok és hajtásszabályzók, mozgásvezérlő PLC-k, HMI-k, az automatizálás, a szolgáltatások és a digitalizálás olyan területeiről, mint pl.: a távoli elérés, adatgyüjtés, megelőző karbantartás. Cégünk világszerte mintegy 3800 embert foglalkoztat, és 60 országra kiterjedő saját értékesítési csatornával, fejlesztési központjaival és termelési üzemeivel, valamint szervizpartnereivel képviselteti magát a piacon.

Web: www.lenze.hu

A Festo már több, mint 30 éve mozgatja a magyar ipar termékeit és képzi azok szakembereit. Legyen szó pneumatikáról, vagy elektronikáról, a Festo automatizálási termékeivel a jövő gyárát építjük

Web: www.festo.hu

Web: www.ifm.hu

Ipari automatizálás 1990 óta. Termelő és tesztelő gépsorok, berendezések fejlesztése és gyártása, továbbá érzékelők, vezérlők, megjelenítők és hajtások szakértő disztribútora.

Web: www.kvalix.hu

A Murrelektronik vezető vállalat a legmodernebb, decentralizált automatizálási technológia fejlesztésében és gyártásában gépekhez és rendszerekhez. A vállalat négy alapvető területre összpontosít: tápellátásra, interfészekre, csatlakozókábelekre és IO rendszerekre. A Murrelektronik kiemelkedő minőségű, kifejezetten piac- és ügyfélorientált innovatív termékeket, valamint a legkorszerűbb megoldásokat jelenti, amelyek jobbá, felhasználóbarátabbá és költséghatékonyabbá teszik partnereink gépeit és rendszereit. Cégünk világszerte több mint 50 országban, több mint 3000 alkalmazottjával tartós kapcsolatok létrehozására és a legjobb koncepció kidolgozására szakosodott. A Murrelektronik elkíséri ügyfeleit az egyvezetékes kábelezéstől a szekrény nélküli telepítési megoldásokig. Maradjunk kapcsolatban!

Web: www.murrelektronik.hu


A nass magnet cégcsoport vezető gyártó a mágnesszelepek és az ehhez kapcsolódó pneumatikus komponensek piacán. A németországi tulajdonú nemzetközi cégcsoport gyártó- és értékesítő telephelyekkel rendelkezik Magyarországon, USA-ban és Kínában, valamint széleskörű viszonteladói hálózata révén a világ minden pontjára értékesíti termékeit.

A portfólióban megtalálhatóak a kimagasló minőségű ipari elővezérlő szelepek, elektromos csatlakozók, csak úgy, mint a vevőspecifikus autóipari elektromágnes alapú megoldások személy-, tehergépjármű és vasúti szegmensekbe. Automatizálási és IoT igényekre kínálunk IO-Link kommunikációval ellátott szelepvezérlési megoldást, valamint a vállalat filozófiájához hűen, az Innovation by nass magnet égisze alatt, folyamatosan bővítjük IoT portfóliónkat, melynek részeként nyitottak vagyunk egyedi megoldások fejlesztésére is.

Web: www.nassmagnet.hu


Automatizálásban utazunk. A tökéletes alkalmazási megoldások a céljaink.


1945-ben Walter Pepperl és Ludwig Fuchs a találékonyság, a vállalkozói előrelátás és az önállóság elvei alapján egy kis rádióműhelyt alapított a németországi Mannheimben. A megszerzett tapasztalatokat új ötletekké alakították, és továbbra is élvezettel fejlesztettek termékeket az ügyfelek számára. Ennek eredménye végül a közelségkapcsoló feltalálása lett. Ez az innováció jelentette a vállalat sikertörténetének kiindulópontját.


Ma a Pepperl+Fuchs vállalatot az ügyfelek világszerte úttörőként és innovátorként ismerik az elektromos robbanásvédelem és az érzékelőtechnológia területén. Mindig az Ön sajátos követelményeireösszpontosítunk. Az automatizálás és az úttörő technológia iránti szenvedélyünknek köszönhetően elkötelezettek vagyunk az Önnel való együttműködés mellett most és a jövőben is. Megértjük az Ön piacainak igényeit, egyedi megoldásokatdolgozunk ki, és integráljuk azokat az Ön folyamataiba.

Web: www.pepperl-fuchs.hu

Web: www.sick.hu

At ST, we are 46,000 creators and makers of semiconductor technologies mastering the semiconductor supply chain with state-of-the-art manufacturing facilities. An independent device manufacturer, we work with our 100,000 customers and thousands of partners to design and build products, solutions, and ecosystems that address their challenges and opportunities, and the need to support a more sustainable world. Our technologies enable smarter mobility, more efficient power and energy management, and the wide-scale deployment of the Internet of Things and 5G technology. Further information can be found at www.st.com.

Web: www.st.com

A TEConcept ipari kommunikációs megoldásokkal és ipari prototípus tevezésével és megvalósításával foglalkozó mérnöki és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtó cég. IO-Link Competence és Test Center, IO-Link kommunikációs stackek és eszközök, teszt és diagnosztikai eszközök fejleszésével és értékesítésével foglalkozik.

Web: www.teconcept.hu


A Turck az ipari automatizálás berendezéseinek egyik vezető gyártója. 30 leányvállalatunk mintegy 4800 alkalmazottjával, valamint további 60 országban jelen lévő értékesítési partnereinkkel mindig az Ön közelében vagyunk.

Az érzékelők, terepi buszrendszerek, csatlakozás- és interfész-technológia, HMI, vezérlő- és RFID-rendszerek szakértőjeként hatékony megoldásokat kínálunk gyártóüzemek és folyamatok automatizálásához. 

Web: www.turck.hu


A wenglor sensoric csoport innovatív érzékelőket, biztonsági rendszereket, és gépi látás termékeket gyárt intelligens kapcsolódási felületekkel és szoftverekkel az ipar részére szerte szerte a világon. 1983-ban alapították, egyike az automatizálás kulcszerepet ellátó high-tech szállítóinak.

Web: www.wenglor.com