IO-Link User Workshop Magyarország – Budapest

Immár ötödik alkalommal került megrendezésre Magyarországon az IO-Link User Workshop, magyar nyelven.

Az IO-Link User Workshop-ok célja, hogy az ipari szektor aktív szereplői igazán közelről megismerjék az IO-Link technológiát. A workshop-ok során a látogatók megismerhetik az IO-Link kommunikáció működését, a protokoll újdonságait. Több gyártó mutatja be (példákon keresztül) az IO-Link szolgáltatásait valamint főbb funkcióit – a piacon aktuálisan elérhető, IO-Link technológiát használó termékein keresztül.

A konferencián előadó IO-Link szakértők valós életbeli esettanulmányokon és példákon keresztül mutatják be az IO-Link technológia által nyújtott előnyöket. Bemutatásra kerül, hogy mennyire egyszerű az IO-Link technológiával felszerelt ipari szenzorok és aktuátorok konfigurációja valamint azok felügyelete, karbantartása és cseréje. Az esettanulmányok során bepillantást nyerhetünk a tervezés, a kivitelezés valamint az üzemeltetés szempontjaira. Összehasonlító képet kaphatunk a hagyományos illetve IO-Link-es megoldások közti különbségekre, amelyben a költségoldalt is megvilágítjuk.

Az gyakorlatközpontú előadások mellett az egész napos mini-kiállításon lehet közelebbről is megismerni a gyártók eszközeit, megoldásait. Itt műszaki kérdésekkel is érdemes felkeresni a kiállítókat akár az előadások szüneteiben, de akár a workshop teljes ideje alatt.